https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1660734640/us/bnzjvgd8msxtehu99a3q.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403024/us/swdv6tlqh8dxytl4ckss.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1660734884/us/farqjqk9zpfdzmywxdbh.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403262/us/oiinbopmwvakb3xdwfz6.gif

Cady Training Academy

Upptäck möjligheterna hos Cady Training Academy

Cady Training Academy


Hos Cady Training Academy är möjligheterna oändliga vare sig om du vill bli socialpedagog, barnskötare, tandsköterska, KBT, fastighetstekniker eller någonting annat. Vi utbildar inom många olika yrkesområden där de flesta är aktuella bristyrken vilka ger goda möjligheter till arbete. Uppnå din dröm idag! 

Om oss

Cady Training Academy är en privatskola som har funnits sedan 2007 och vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Vår skola är nationell och internationell certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 standardiseringar gällande kvalitet och miljö. 

Fördelarna att läsa hos Cady är många bl.a.:

  • Läs helt på distans utan några fysiska träffar.
  • Börja när du vill året om.
  • Studera flexibelt i din egen takt och utifrån din egen livssituation. 
  • Jobba samtidigt som du läser.
  • Bli färdig och yrkesverksam snabbt!
  • Delbetala kostnaden och välj bland flera olika alternativ med eller utan ränta.
  • Få hjälp av din egen pedagog under dina studier.

”Det jag mest var nöjd med var uppläggningen av studierna. Jag älskade att man kunde få bestämma hur mycket och vart och det har gjort väldigt mycket. Men även kurserna som har varit intressanta och praktiken var lärorik.”
Melanie D.

Din framgång är viktig för oss

Du som elev står i centrum och vi är här för att stödja dig så att du kan lyckas med dina studier och nå dina utbildningsmål. Vi har ett stort antal av återkommande elever vilket är bevis på att de är nöjda med sin utbildning och oss som utbildare.

För att du ska kunna lyckas med dina studier har du en personlig pedagog som hjälper dig om du har pedagogiska frågor eller önskar elevcoachning.

Allt sker i vår online lärplattform som du har tillgång till dygnet och året runt. Det innebär att du kan läsa oavsett var du bor så länge du har dator- och internetankomst.

Våra elever lär sig väldigt olika och för att öppnar upp nya möjligheter för elevernas lärande använder vi varierande utbildningsmaterial inklusive interaktiva e-böcker. Kunskapen blir mer lättillgänglig och lärandet blir aktivare med dessa.

”Gillar den interaktiva boken. Önskade att alla böcker var interaktiva.”
Jonas

 Även för företag och organisationer

Mot förfrågan kan vi erbjuda skräddarsydda utbildningslösningar för företag och organisationer t.ex. anpassade kursplan, utbildningspaket för grupper, upplägg med deldistans eller platsundervisning, kompetenshöjande kurser och mycket mer. Kontakta gärna oss för att få en offert.

”Ni hittade en lösning åt oss och det var väldigt fokuserad på kunden. Då kände jag, men de här. De här vill jag ju köpa tjänster utav för här var det långsiktigt för man ser också till kundens behov. Så otroligt nöjd med det.”
Marcus, ägare, Norrbehandling AB

Vårt breda samarbete med arbetsgivare inom de olika branscherna som vi utbildar i hjälper oss att ständigt utveckla vårt utbud och innehåll efter arbetsmarknadens ändrade krav och behov. 

Välkommen till oss på Cady Training Academy!

LUST ATT LÄRA – MÖJLIGHET ATT LYCKAS

 

Utbildningar hos Cady Training Academy

Utbildare

Cady Training Academy

Telefon

031-7570 566
Gå vidare till Cady Training Academy

Besöksadress

Fotögatan 6B, 414 74 Göteborg

E-post

cadyteamet@cady.se

Karta